I AMMOM'S FAVORITE
De feelgoodfilm De Matchmaker gaat over een zoon die de ideale man zoekt voor zijn moeder. Wil jij graag naar een exclusieve Moederdag voorstelling van deze film? Stuur dan vóór 3 mei de leukste foto van jouw moeder in en jullie maken samen kans op 2 tickets voor zaterdagochtend 12 mei!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MAY
MAANDTHEMA FOCUS - Heb jij in de de maand mei een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de drie mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MARCH
Heb jij in de de maand maart een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF AUGUST
Heb jij in de de maand augustus een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMseptembers best
Heb jij in september een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze website terugzien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMDECEMBERS BEST
Heb jij in de de maand december een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JANUARY
Heb jij in de de maand januari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMFEBRUARY'S BEST
Heb jij in de de maand februari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMCOLOURFUL
Stuur tot en met 18 maart jouw beste, kleurrijkste lente foto in en maak kans op gratis toegang tot de Professional Imaging beurs, je eigen foto op A3+ formaat (geprint met een professionele Epson fotoprinter) én een leuke goodiebag!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF APRIL
MAANDTHEMA SELFIE - Heb jij in de de maand april een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JUNE
MAANDTHEMA LEVEN - Heb jij in de de maand juni een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de drie mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie