I AMMOM'S FAVORITE
De feelgoodfilm De Matchmaker gaat over een zoon die de ideale man zoekt voor zijn moeder. Wil jij graag naar een exclusieve Moederdag voorstelling van deze film? Stuur dan vóór 3 mei de leukste foto van jouw moeder in en jullie maken samen kans op 2 tickets voor zaterdagochtend 12 mei!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MARCH
Heb jij in de de maand maart een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMCELEBRATING
Nikon bestaat dit jaar 100 jaar! Hoe vier jij de 100e verjaardag van Nikon? Upload je mooiste Nikon foto en maak kans op een toegangsticket voor de Professional Imaging beurs en een print van je winnende foto, samen t.w.v. €30,-. De 10 beste foto’s zullen tentoongesteld worden op de Nikon stand.
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JUNE
Heb jij een mooie foto gemaakt in juni? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF APRIL
Heb jij een mooie foto gemaakt in april? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMAT THE P.I.
Upload je mooiste foto en maak kans om je foto terug te zien op de Professional Imaging beurs! Op de Nikon stand reserveren we een plekje voor de mooiste foto's. Meedoen kan t/m 28 februari.
Wedstrijdinformatie
I AMSacha
Deel jouw ijskoude foto en maak kans op de Nikon D750 +24-85mm t.w.v. €2749 of een gesigneerde foto van iamsacha.nl Meedoen kan t/m 17 januari, de winnaar wordt op 22 januari bekend gemaakt.
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MAY
De mooiste foto's gemaakt door Nikon fans verzamelen we per maand in een album. Wil jij ook kans maken om in het album te verschijnen? Upload je mooiste foto's van de maand mei!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MARCH
Upload je mooiste foto's van maart
Wedstrijdinformatie
I AMOCTOBERS BEST
Heb jij in de de maand oktober een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMClose to nature
Nikon roept iedereen in Nederland op om de natuur in te gaan en de mooiste foto’s te delen. Upload je mooiste #NikonWildlife foto en maak kans op een ACULON W10 10x21 verrekijker t.w.v. €89. Meedoen kan t/m 31 augustus 2015.
Wedstrijdinformatie
I AMWATERPROOF
Upload je mooiste onderwaterfoto en maak kans op een Nikon COOLPIX AW130 t.w.v. €359,- Neem jij graag je camera mee onderwater? Upload je mooiste foto vanaf 1 mei t/m 31 mei en maak kans op de COOLPIX AW130.
Wedstrijdinformatie
I AMNIKON WORKSHOP
Al ruim 10.000 mensen gingen naar de Nikon Quick Start workshop. Upload nu je mooiste foto die je tijdens één van de workshops gemaakt hebt en kom met je foto op de nieuwe Quick Start brochure! Foto's uploaden kan t/m zondag 22 februari 2015.
Wedstrijdinformatie
I AMBLUE MONDAY
Help jij ons mee om van BLUE MONDAY een BLIJE MAANDAG te maken? Upload de foto waar jij blij van wordt. Aan het eind van de dag delen we het album met blije foto's op onze tijdlijn!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JANUARI
Wil jij kans maken op de omslag en op de homepage komen van de Nikon website? Upload dan je mooiste foto van de maand januari. Aan het eind van de maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld.
Wedstrijdinformatie
I AMfoodphotography
Winactie #Nikon_kerstdiner Met de tips van Sacha is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar fotografieskills naar een hoger niveau te tillen. Alle food foto´s met hashtag #Nikon_kerstdiner die tussen 23 december en 27 december worden geplaatst maken kans op een Nikon D3300!
Wedstrijdinformatie
I AMEMBRACING LIGHT
Laat jouw fotografietalenten zien tijdens het Amsterdam Light Festival en maak kans op de low light -expert, de Nikon D750 + 24-85mm! Upload je mooiste foto van het Amsterdam Light Festival ‘14/’15 en leg uit hoe je de foto gemaakt hebt. Uploaden kan vanaf 27 november tot 18 januari.
Wedstrijdinformatie
I AMDECEMBERS BEST
Heb jij in de de maand december een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMDUTCH BIRD FAIR
Upload je mooiste vogelfoto en zie hem terug op de grote Nikon muur op de Dutch Bird Fair! Op zaterdag 23 augustus en zondag 24 augustus zijn wij aanwezig bij de Dutch Bird Fair in de Oostvaardersplassen.
Wedstrijdinformatie
I AMROCK AND ROLL
Het festivalseizoen is in volle gang! Nergens worden er zo veel foto’s per vierkante meter gemaakt dan tijdens de beste festivals die ook dit jaar weer worden gehouden. Upload jouw beste festivalfoto en maak kans op een COOLPIX S9500 t.w.v. €329! De wedstrijd loopt t/m 30 juni.
Wedstrijdinformatie
I AMON THE WALL
Upload je mooiste natuurfoto en zie je foto terug op de 3x4 meter grote Nikon muur! 24 & 25 mei is Nikon aanwezig bij de Veluwse fotodagen. Op de Nikon stand staat een muur van 3x4 meter waar de mooiste natuurfoto getoond zal worden. http://www.veluwsefotodagen.nl/
Wedstrijdinformatie
I AMTAKING A BREAK
We zitten momenteel in een heerlijk seizoen vol feestdagen en schoolvakanties. Een periode bij uitstek om leuke vrije tijd foto's te maken! Deze week is het thema daarom ook I AM TAKING A BREAK. Upload jouw mooiste foto in dit thema en win de omslag voor een week!
Wedstrijdinformatie
I AMfebruary's best
Heb jij in de de maand februari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JULY
Heb jij een mooie foto gemaakt in juli? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMbest of januari
Heb jij in de de maand januari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AM100% MACRO
Macrofotografie kent geen grenzen en je kunt je creativiteit heerlijk de vrije loop laten. In navolging van de 100% Macro dag van Nikon en Zoom is dit ook het weekthema. Upload jouw mooiste macrofoto en win een week lang de I AM 100% MACRO omslag!
Wedstrijdinformatie
I AMTHE BEST OF MAY
Wat is jouw mooiste foto van de maand? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto in het album van mei terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMTIPS AND TRICKS
Wat is je mooiste foto, en hoe heb je dat gedaan? Deel je beste resultaat en vertel welke fototechnieken jij hebt toegepast om de perfecte foto te maken. Heb jij een van deze tips & tricks gebruikt? Deel het resultaat met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMSEPTEMBERS BEST
Wat is jouw mooiste foto van de maand? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMcreative
Op 28 en 29 mei is Nikon aanwezig op de FotoFair met het Nikon Creative Lab. Upload jouw mooiste en meest creatieve foto en maak kans om je foto terug te zien op de Nikon stand. Meedoen kan t/m 16 mei.
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MARCH
Heb jij in de de maand maart een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF APRIL
Heb jij in de maand april een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF MAY
Heb jij in de de maand mei een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMJUNE'S BEST
Heb jij in de de maand juni een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMIN HOLIDAY MODE
Bestemming gekozen? Tickets geboekt? Even helemaal weg om je volledig te focussen op je favoriete hobby: FOTOGRAFIE! Deel je mooiste vakantiefoto's en maak kans op een waterbestendige Nikon rugzak. Meedoen kan t/m 30 september 2015.
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JULY
Heb jij in de de maand juli een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMHALLOWEEN
Brr, het is bijna zover! Halloween staat voor de deur en dat is een mooie gelegenheid om met je Nikon op pad te gaan! Fotografeer je grootste angst, je origineelste pompoen of schrikbarende outfit en win een Nikon Trick or Treat goodie bag! Meedoen kan tot en met 8 november!
Wedstrijdinformatie
I AMfebruary's best
Heb jij in de de maand februari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMseptembers best
Heb jij een mooie foto gemaakt in september? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMDECEMBERS BEST
Heb jij een mooie foto gemaakt in december? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMFEBRUARY'S BEST
Heb jij een mooie foto gemaakt in februari? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JANUARY
Heb jij een mooie foto gemaakt in januari? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF APRIL
Heb jij in de de maand april een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMfREEK
Ga aan de slag met de tips van Dr. Freek Vonk en deel je mooiste dierenfoto met ons. Kijk voor inspiratie op www.iamfreek.nl. Je maakt kans op de D7200 Adventure-kit met een AF-S NIKKOR 18-300MM objectief, een fotografieboek, cameratas en een 16GB sd-kaart t.w.v. €1699. Meedoen kan t/m 30 juni.
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF AUGUST
Heb jij in de de maand augustus een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze omslag en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMseptembers best
Heb jij in september een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto's die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze website terugzien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMDECEMBERS BEST
Heb jij in de de maand december een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen en op onze website terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF JANUARY
Heb jij in de de maand januari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMFEBRUARY'S BEST
Heb jij in de de maand februari een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie
I AMCOLOURFUL
Stuur tot en met 18 maart jouw beste, kleurrijkste lente foto in en maak kans op gratis toegang tot de Professional Imaging beurs, je eigen foto op A3+ formaat (geprint met een professionele Epson fotoprinter) én een leuke goodiebag!
Wedstrijdinformatie
I AMBEST OF APRIL
MAANDTHEMA SELFIE - Heb jij in de de maand april een mooie foto gemaakt? Aan het eind van iedere maand delen we graag de mooiste foto die jullie met ons hebben gedeeld. Wil jij je foto op onze sociale kanalen terug zien? Deel dan snel je mooiste foto van de maand met ons!
Wedstrijdinformatie